Brain Relief- ja Auvo® -hoidot koulutetulta hoitajalta Jyväskylässä

044 046 3582

Auvo® ja Brain Relief® ovat Suomessa kehitettyjä rentouttavia kosketushoitoja.

 

Rentoutumossa pääset nauttimaan syvärentouttavista hoidoista koulutetun hoitajan toimesta. Viihtyisä toimipaikkani sijaitsee Jyväskylässä. Olet lämpimästi tervetullut asiakkaakseni!

Mitä Brain Relief -hoito on?

Brain Relief -hoidon keskeisin tavoite on syvä rentoutuminen.

Brain Relief -hoito on yhdistelmä intialaisen päähierontaa, shiatsua ja vyöhyketerapiaa. Tarkkaan määritetyt liikkeet ja täsmäkosketukset tukevat mielihyvää ja rauhoittumista edistävien välittäjäaineiden, kuten oksitosiinin tuotantoa kehossa. Tämä vähentää myös stressihormoni
kortisolin tasoa.

Hoidossa käydään läpi pää, kasvot, hartia- ja niskanseutua sekä kädet ja jalat. Liikkeet ovat pääosin lempeitä, ja tekniikkoina käytetään muun muassa erilaisia pyörittäviä, silittäviä, hankaavia, siveleviä ja rapsuttavia liikkeitä, jotka välittävät keholle ja mielelle levollisuutta ja rentoutumista. Taustalla soiva rentouttava musiikki on yhdistetty hoidossa käytettäviin liikkeisiin.

Brain Relief -hoidossa aktivoidaan parasympaattista hermostoa useamman aistin kautta. Parasympaattinen hermosto säätelee muun muassa ihmisen koko kehon rauhallisuutta ja rentoutta sekä mahdollistaa kehon palautumisen kuormituksesta.

Hoito helpottaa kroonistunutta stressiä ja tukee kehon omaa paranemiskykyä. Tämän seurauksena erilaiset vaivat ja oireet voivat helpottua.

Kroonistuneessa stressissä suositellaan kolmen hoitokerran sarjaa noin kuuden viikon aikana otettuna. Tiiviillä aikataululla käyty sarjahoito tarjoaa kestävimmän hoitovasteen.

 

Rentoutumossa Brain Relief -hoitoja tarjoaa alan koulutettu hoitaja Jaana Koskinen.

Varaa hoito tästä

Mitä on hyvä tietää hoidosta?

 • Hoidon aikana hoidettavan ei tarvitse tehdä mitään, vaan on lupa vain olla.
 • Hoidettava makaa selällään hoitopöydällä koko hoidon ajan, jotta rentoutumisen tunne maksimoituu.
 • Hoitoon pukeudutaan rentoihin vaatteisiin, joissa on hyvä olla ja sukat pidetään jalassa.
 • Koruja pyydetään ottamaan pois hoidon ajaksi.
 • Hoidon kesto on noin 50 minuuttia.
Varaa hoito tästä

Kenelle Brain Relief -hoito sopii?

Brain Relief -hoito sopii erinomaisesti kaikille perusterveille lapsille, nuorille sekä aikuisille. Erityisen hyvin Brain Relief sopii hoidoksi pitkittyneen stressin katkaisuun. Suosittelenkin hoitoa jokaiselle esimerkiksi työn, opintojen tai vaikean elämäntilanteen kuormittamalle aikuiselle ja nuorelle.

 

Hoidettavat ovat kertoneet saaneensa Brain Relief -hoidosta helpotusta muun muassa ylivilkkauteen, levottomiin jalkoihin, migreeniin sekä monenlaisiin kiputiloihin sekä nukahtamis- tai univaikeuksiin. Vaikutukset ovat kuitenkin täysin yksilöllisiä, ja hoidon pääasiallisena tarkoituksena on tarjota hoidettavalle syvärentouttava kokemus.

 

Teen Brain relief -hoitoja ja -valmennuksia Jyväskylässä Tmi Rauni K. tiloissa Vaajakoskella, Tikkutehtaantie 2 D:ssa. Paikan päälle helppo saapua, ja toimitila on noin 10 minuutin ajomatkan päästä keskustasta. Tarjolla on myös ilta-, ja viikonloppuaikoja. Kysy sopivia aikoja sinulle!

 

Lisäksi Brain relief -hoidot sekä -valmennukset sopivat myös kotikäynteinä tai muissa sovituissa tiloissa.

Tutustu myös valmennuksiini

Brain Relief -hoitojen hinnat

 • Brain Relief -hoito

  65 €

  Sisältää 50 minuutin syvärentouttavan hoidon.

 • Brain Relief -sarjahoito

  185 €

  Sisältää kolme 50 minuutin hoitokertaa. Kolme hoitokertaa noin kuuden viikon sisällä otettuna on todettu tuovan pysyvää helpotusta asiakkailla, jotka kärsivät kroonisista vaivoista.

 • Brain Relief -hoito kotikäyntinä

  80 €

  Teen hoitoja kotikäynnillä Jyväskylän alueella.

 • Auvo-rentoutushoito

  40 €

  Sisältää 25 minuutin mittaisen hoidon.

AUVO-HOITO ON SUOMALAINEN APU STRESSIN HOITOON


Auvo® on täysin Suomessa kehitetty rentouttava kosketushoito. Se tarjoaa keholle ja mielelle mahdollisuuden rentoutua ja käynnistää palautuminen.

25 minuuttia kestävä hoito on tehokas ja tuo välittömästi rauhoittumista ja levollisuutta.


Hoidossa käydään läpi päätä, hartialinjaa, kasvoja, käsiä ja kasvoja.


Hoidon jälkeen useimmat kertovat rentoutumisen lisäksi virkistyneensä. Siksi hoito sopii hyvin arjen keskelle ja työpaikoille.


Auvo hoitohinta on 40 €.

Varaa aika hoitoon ottamalla yhteyttä

Toteutan hoitoja viihtyisissä ja rauhallisissa toimitiloissa Jyväskylässä. Voit varata ajan hoitoon ottamalla minuun yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai sivuiltani löytyvällä lomakkeella. Tarjoan hoitoaikoja joustavasti myös arki-iltaisin ja viikonloppuisin, joten löydämme varmasti aikatauluihisi sopivan hetken.

 

Vastailen mielelläni myös kaikkiin hoitoa koskeviin kysymyksiisi, joten ethän epäröi ottaa yhteyttä.

Yhteystiedot