Brain Relief -hoidot koulutetulta hoitajalta Jyväskylässä

044 046 3582

Rentoutumossa pääset nauttimaan syvärentouttavista Brain Relief -hoidoista koulutetun hoitajan toimesta. Viihtyisä toimipaikkani sijaitsee Jyväskylässä. Olet lämpimästi tervetullut asiakkaakseni!

Brain Relief -hoito on Suomessa kehitetty lempeä hierontamuoto, joka yhdistelee uusia oivalluksia sekä tuhansien vuosien takaisia aasialaisia sekä suomalaisia hoitotekniikoita. Brain Relief -hoito tarjoaa rasittuneille aivoille sekä väsyneelle keholle ja mielelle hetken hengähdystauon. 

Hoito syvärentouttaa kokonaisvaltaisesti. Rentoutumossa Brain Relief -hoitoja tarjoaa alan koulutettu hoitaja Jaana Koskinen.

Varaa hoito Studio C-kaareen tästä

Kenelle Brain Relief -hoito sopii?

Brain Relief -hoito sopii erinomaisesti kaikille perusterveille lapsille, nuorille sekä aikuisille. Erityisen hyvin Brain Relief sopii hoidoksi pitkittyneen stressin katkaisuun. Suosittelenkin hoitoa jokaiselle esimerkiksi työn, opintojen tai vaikean elämäntilanteen kuormittamalle aikuiselle ja nuorelle.

 

Hoidettavat ovat kertoneet saaneensa Brain Relief -hoidosta helpotusta muun muassa ylivilkkauteen, levottomiin jalkoihin, migreeniin sekä monenlaisiin kiputiloihin sekä nukahtamis- tai univaikeuksiin. Vaikutukset ovat kuitenkin täysin yksilöllisiä, ja hoidon pääasiallisena tarkoituksena on tarjota hoidettavalle syvärentouttava kokemus.

 

Teen Brain relief -hoitoja ja -valmennuksia Jyväskylässä Studio C-kaaren tiloissa arkisin klo 9-16 välillä. Tarjolla myös ilta-, ja viikonloppuaikoja. Kysy sopivia aikoja sinulle!

 

Lisäksi Brain relief -hoidot sekä -valmennukset sopivat myös kotikäynteinä tai muissa sovituissa tiloissa.

Tutustu myös valmennuksiini

Brain Relief -hoitojen hinnat

 • Brain Relief -hoito

  65 €

  Sisältää 50 minuutin syvärentouttavan hoidon.

 • Brain Relief -sarjahoito

  185 €

  Sisältää kolme 50 minuutin hoitokertaa. Kolme hoitokertaa noin kuuden viikon sisällä otettuna on todettu tuovan pysyvää helpotusta asiakkailla, jotka kärsivät kroonisista vaivoista.

 • Brain Relief -hoito kotikäyntinä

  65 €

  Hoidon hintaan lisätään kilometrikulut 0,43 €/km yli 10 km ylittäviltä matkoilta.

 • Auvo-rentoutushoito

  40 €

  Sisältää 25 minuutin mittaisen hoidon.

AUVO-HOITO ON SUOMALAINEN APU STRESSIN HOITOON


Auvo® on täysin Suomessa kehitetty rentouttava kosketushoito. Se tarjoaa keholle ja mielelle mahdollisuuden rentoutua ja käynnistää palautuminen.

25 minuuttia kestävä hoito on tehokas ja tuo välittömästi rauhoittumista ja levollisuutta.


Hoidossa käydään läpi päätä, hartialinjaa, kasvoja, käsiä ja kasvoja.


Hoidon jälkeen useimmat kertovat rentoutumisen lisäksi virkistyneensä. Siksi hoito sopii hyvin arjen keskelle ja työpaikoille.


Auvo hoitohinta on 40 €.

Varaa aika hoitoon ottamalla yhteyttä

Toteutan hoitoja viihtyisissä ja rauhallisissa toimitiloissa Jyväskylässä. Voit varata ajan hoitoon ottamalla minuun yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai sivuiltani löytyvällä lomakkeella. Tarjoan hoitoaikoja joustavasti myös arki-iltaisin ja viikonloppuisin, joten löydämme varmasti aikatauluihisi sopivan hetken.

 

Vastailen mielelläni myös kaikkiin hoitoa koskeviin kysymyksiisi, joten ethän epäröi ottaa yhteyttä.

Yhteystiedot